FORUM11C
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

reteta poale-n brau

In jos

reteta poale-n brau Empty reteta poale-n brau

Mesaj Scris de Roxana Joi Feb 09, 2023 3:23 pm

Ingrediente aluat – Poale-n brau moldovenesti
500 g faina
240 ml lapte
7 g drojdie deshidratata/25 g proaspata
2 oua medii
60 g unt
90 g zahar
1 varf cutit sare
1 portocala (coaja rasa)
Ingrediente umplutura de branza de vaci pentru Poale-n brau moldovenesti
350 g branza de vaci bine scursa
150 g zahar
2 oua medii
2 linguri gris
1 portocala medie (coaja rasa)
50-60 g stafide
1 varf cutit sare
1 plic zahar vanilat
1 galbenus de ou + 2 linguri de lapte (pentru uns)
Poale-n brau moldovenesti – Mod de preparare

Chestia asta „ucide” prostatita din muguri! Bărbații se bucură!
Chestia asta „ucide” prostatita din muguri! Bărbații se bucură!
Tânăra care a slăbit 34 kg a incendiat Internetul cu rețeta sa!
Tânăra care a slăbit 34 kg a incendiat Internetul cu rețeta sa!
Prostatita apare din cauza faptului că bărbații își ating...
Prostatita apare din cauza faptului că bărbații își ating...
Bicarbonatul elimină grăsimea abdominală într-o săptămână! Metodă pentru acasă
Bicarbonatul elimină grăsimea abdominală într-o săptămână! Metodă pentru acasă
„Dragoste” câte 3-4 ore în fiecare noapte! Doar 1 pahar de „această” băutură...
„Dragoste” câte 3-4 ore în fiecare noapte! Doar 1 pahar de „această” băutură...
Preparare Aluat

Cernem faina intr-un vas, adaugam drojdia deshidratata si amestecam (daca folosim drojdie proaspata, o frecam cu 1 lingurita de zahar din cantitatea totala si apoi o adaugam in centrul fainii cernute).
Adaugam treptat laptele caldut (atentie! laptele nu trebuie sa fie fierbinte, ci doar usor caldut).
Incepem sa framantam aluatul si cand capata putina consistenta, adaugam ouale, zaharul, sarea, coaja de portocala si treptat untul moale.
Framantam pana cand obtinem un aluat elastic. Daca aluatul se lipeste de mana, mai putem adauga, treptat, cca 50-10o g faina. Il punem intr-un vas, il acoperim cu folie de plastic alimentara si lasam aluatul la dospit, intr-un loc caldut, ferit de curenti de aer reci, pentru 2 ore, sau pana isi dubleaza volumul

Roxana

Mesaje : 1
Data de înscriere : 09/02/2023

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum